Vattenskärning till Hungerspelen

Skarpa Skär och Bio-Magi: Vår Senaste Vattenskurna Utsmyckning hos Nordisk Film!

Denna vecka är vi glada att presentera vår senaste dekorationsutsmyckning skuren med noggrannhet och precision genom vattenskärning, skapad exklusivt för Nordisk Film och Biografer i Danmark i samband med premiären av Hungerspelen. Vi är djupt hedrade över möjligheten att bidra till detta evenemang och vill dela med oss av resultatet av vår arbetsprocess.

Se bild nedan för en närmare titt på den häftiga dekorationen, där kan du dessutom följa en länk för att ta del av ett spännande klipp från själva eventet, där vårt vattenskurna konstverk är i blickfånget vid flera tillfällen.

https://www.tiktok.com/@nfbio/video/7302071398711807264

Det är med tacksamhet vi reflekterar över denna möjlighet att skapa något unikt för en så framstående händelse. Vi ser fram emot framtida tillfällen att fortsätta dela vår passion för konst och innovation genom vår vattenskärningsteknik. Håll dig uppdaterad för mer inspiration och innovation från vårt dedikerade team!

Vattenskuret från veckan
Vattenskuret från veckan

Hej på er alla i värmen 🌞 Här kommer en uppdatering med några av alla detaljer vi på Vislanda Vattenskärning vattenskurit den senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit i material såsom fjäderstål, mässing, hardox, aluminium, rostfritt, polycarbonat, PVC-plast och eloxerad plåt för att nämna några.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Show more