Snabba svar och korta leveranser

WST VATTENSKÄRNING

Vi på Vislanda Vattenskärning är ett familjeföretag som specialiserar oss på vattenstråleskärning. Med vår kunskap inom vattenskärningsteknik, effektiva lagerhantering och snabba leveranser kan vi vattenskära både små och stora serier samt prototyper till en konkurrenskraftig kostnad.

Skicka in min offert
Snabba leveranser med miljövänliga metoder

Vi ser helheten

Med vårt stora lager kan vi ha din beställning leveransklar på 24-48 timmar. Vi hjälper dig med hela processen, från design till efterarbete så att du är trygg i din beställning.

Få offert på vattenskärning

Låt oss hjälpa dig

Skicka din förfrågan på vattenskärning nu. Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vattenskärning: Precision, mångsidighet och bevarade material, allt i en skärningsmetod

Vattenskärningsteknik

Vattenskärning är en högteknologisk, miljövänlig skärningsmetod som använder vatten och sand i hög koncentration och hastighet för att bearbeta olika material och tjocklekar. Den skapar minimalt avfall och inga farliga kemikalier eller ångor. Vattenskärning är en kall bearbetningsmetod som undviker värme, vilket annars kan deformera eller skada materialet. Vattenskärningsmaskiner är effektiva och kan skära allt från tunna material till 150mm tjocka objekt i en mängd olika material som aluminium, titan och olika plåtar samt andra material som sten, glas, plast, gummi och metaller. En annan fördel med vattenskärning är att den ger fina snittytor, bevarande av materialens egenskaper och minimala spänningar, och kan skära hål klara för gängning och brotchning.

VI DELTAR I ETT EU-FINANSIERAT PROJEKT