Vattenskärning v.14

Ännu en vecka på Vislanda Vattenskärning har passerat. Denna veckan har vi bland annat vattenskurit i materialen: PC (polycarbonat), 6082, 7075, silikon, durkplåt, acetal (POM), koppar, gummi, rostfritt, stål och keramik för att nämna några. Ni visste väl att vi med vattenskärning kan skära i nästintill alla material? Vi kan vattenskära såväl tunna som tjocka material och vi tar oss an både större och mindre projekt. 

Teamet på Vislanda Vattenskärning tackar för denna vecka och ser fram emot ännu en vecka med vattenskärning i mängder av olika material. 

Trevlig helg från oss 🌞🌞

 

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Kompass i kakel
Kompass i kakel

Denna vecka har varit fylld med spännande projekt och intensivt arbete från hela teamet. En av veckans uppgifter har varit att med vattenskärningskära ett projekt i kakel. Genom vattenskärning har vi skapat imponerande mönster och former med enastående noggrannhet och detaljrikedom.

Show more