Veckans specialmaterial

Vattenskärning sträckmetall

På Vislanda Vattenskärning vattenskär vi mängder av material. Denna veckan har vi skurit i sträckmetall. Ett lite mer "ovanligt" material för oss som vi inte skär i det alltför ofta, men som ändå dyker upp några gånger om året i olika beställningar. Nedan följer lite bilder från vattenskärningen i detta material.

 

 

 

 

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Kompass i kakel
Kompass i kakel

Denna vecka har varit fylld med spännande projekt och intensivt arbete från hela teamet. En av veckans uppgifter har varit att med vattenskärningskära ett projekt i kakel. Genom vattenskärning har vi skapat imponerande mönster och former med enastående noggrannhet och detaljrikedom.

Vattenskärning v.14
Vattenskärning v.14

Ännu en vecka på Vislanda Vattenskärning har passerat. Denna veckan har vi bland annat vattenskurit i materialen: PC (polycarbonat), 6082, 7075, silikon, durkplåt, acetal (POM), koppar, gummi, rostfritt, stål och keramik för att nämna några. Ni visste väl att vi med vattenskärning kan skära i nästintill alla material? Vi kan vattenskära såväl tunna som tjocka material och vi tar oss an både större och mindre projekt.

Show more